HTML

Eladó

Indavideó

Friss topikok

Indafotó képek

HELL Salgó-Gemer Rallye beszámoló

2010.06.07. 21:09 :: bububear

pénteki gépátvétel TOP autóira értünk oda, így a maradék 10 autóról sikerült készíteni fotókat:)

Szombaton a salgótarjáni Parc Ferme-be vártuk az autókat kb. este 9-ig, ahová a szlovák pályákon a mezőny jó része elvérzett idő előtt.

Azt hiszem jól választottunk amikor azt a döntést hozta kis csapatunk, hogy a verseny vasárnapján a kisterenyei körgyorsa látogatunk el. A másik gyors a ceredi szakasz, már unalmassá vált az elmúlt 29 év alatt, így az ujdonság és a nosztalgikus salak körverseny reményével indultunk reggel útnak, hogy birtokba vegyük a pálya szélét.

A versenyzőknek 3 kört kellett teljesíteniük, és a perces indításnak köszönhetően jó pár üldözés kialakult. A kör aszfaltra kibukkanó részén foglaltunk helyet a 21-es út mentén. A salakon jól belátható B4-5 ös kanyar utáni vízátfolyás valamint, az aszfaltra slégan kibukkanó salak eléggé látványban gazdag volt. Egyesek a komplett kipufogórendszert hagyták el, mások csak az autó elejét. Egy ízben szerencsésen meglógtam/unk egy kicsúszó Lada elől.

Sajnos a második kisterenyei körgyors után kiadták sárga risztást ezért a harmadikat már nem tartották meg.

Verseny értékelése: 10/7 pont

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bububear.blog.hu/api/trackback/id/tr12064072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása